När man väl lärt sig rida går det aldrig ur?

Mamma har inte ridit ordentligt på säkert sju år, någon gång har hon hoppat upp när jag inte själv kunnat rida. Mamma har ju själv tävlat Grand Prix och vunnit SM, men det är några år sen..

Som det ser ut nu blir det minimal ansträngning för mig ett tag till och då bestämde vi att mamma skulle hjälpa mig att rida Copper. Det var verkligen superkul att se henne rida idag, Copper som blivit så fin, sprang stadigt i form med mamma. Men mamma red verkligen förvånansvärt fint, hon gjorde sina förhållningar på rätt ställe, rakritktade och fick verkligen igenom Copper bra.

Kul med ridning, att om man en gång verkligen haft känslan, sitsen och positionen så sitter det i. Roligt att se idag och uppiggande!

Däremot lär mamma ha lite träningsvärk imorgon. 😉

Här är ett litet klipp från idag.

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Glömmer ALDRIG när jag råkade spänna fast ena tygeln i nosgrimman, utan att märka det, när Chris skulle motionera Calle åt dig när du var iväg… trodde jag skulle dö skämsdöden där och då. Chris sa bara ”det kanske är bra om jag kan svänga också”.. =)

  2. Tror jag också, speciellt när man varit på den nivån. Synd att inte musklerna hänger kvar bara, för träningsvärken efter år utan ridning är inte att leka med. 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *