Viloperiod

Hej på er!

Anledningen till att jag är sjukskriven i två veckor beror på att jag gjort illa handen. Det är inget allvarligt men jag kommer att ha begränsad rörlighet i cirka två veckor. Jag ser er läsare som mina vänner, och jag vet att ni förstår hur jobbigt det är för mig att inte få jobba på med hästarna som vanligt. Jag behöver ert stöd och jag hoppas ni respekterar att jag inte kommer hålla på att dela eller kommentera detta på något annat sätt än med just er här på bloggen. I nuläget är jag så glad och tacksam över att jag har en så fin familj och så många vänner och medhjälpare som stöttar. Idag red mamma, Christian och Kristin mina hästar samtidigt och det är ett nöje att få sitta på läktaren och undervisa. Två veckor kommer gå så fort och när jag har så bra ridhjälp kommer det inte ens märkas att jag varit borta från sadeln. Det verkar till och med som att jag snart kan börja med Lindas fysträning och kan jag göra den från marken kommer jag vara ännu mer fit när jag är uppe i sadeln igen.

The only way is up..

Kram

Delta i diskussionen

  1. Krya på dig! Jag förstår att det kryper i kroppen att rida, men jag vet också att du är klok vad gäller din hälsa. Att härda ut och ”bara” vara tränare i ett par veckor, helt enkelt. Tiden går som tur är fort och snart är du i sadeln igen. Ta väl hand om dig så länge, så ses vi snart. Stor kryakram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *