Hästar till salu

Vinyl som varit på Brolöten större delen av sitt liv och även nu senaste året hos oss igen ska säljas. Hans ägare Charlotte har fått barn och får inte riktigt livet att gå ihop. Vinyl är en perfekt läromästare. Vinyl är född 2003 efter Master-Vivaldi, finalist i Falsterbo och Flyinge som både 4,5 och 6-åring med mig. Segrar och placeringar upp till Msv B.

Beautys ägare Rebecca har blivit för lång för sin ponny och måste nu sälja denna fantastiska c-ponny. Hon har segrar och placeringar i LA och startat La p:1. En perfekt första tävlingsponny, snäll i all hantering.

Vår egenuppfödda Queen är en fin femåring med tre bra gångarter, hon har vunnit fyarårsklass på 76% och är diplomsto. Utbildningsståndpunkt LA.

För mer info om dessa hästar maila mig på info@broloten.se

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *