Tävling med Queen

 

 

Igår blev en lång dag för duktiga Kristin i stallet, hon hjälpte mig med att rida två hästar på morgonen samtidigt som jag själv red och sedan åkte vi till Linköping med Queen som gjorde sin första start på bortaplan.

Queen gick en LB:1 och skötte sig kanon, enligt mig lite lågt bedömt men det var låga procent genomgående i klassen. Hon bröt av en gång i galoppen en miss som kostade lite, mer än väl godkänt för en femåring.

Roligt att hon blivit så fin och att Kristin gör ett så bra jobb med henne, stolt tränare. Nu förtjänar hon att komma till rätt ryttare som kan matcha henne för framtiden.

Till Linköping kom också Lotta Esping med sin lilla Calle för att hejja på mig och Kristin, vi åt en god lunh och gav Calle sin ettårspresent. Så roligt att ha nära hästvänner så man kan förena nytta med nöje.

Igår kväll åkte jag in till Stockholm och åt på restaurang och idag är det kontorsjobb och möten hela förmiddagen innan jag rullar hem till Brolöten och börjar rida. Sedan har vi plantskolan i två dagar, jippie!

KRAM

 

 

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *