Fantastiska hästar..

Oj vilket startfält i dagens topp 10. Jag slås av hur många olika modeller på hästar som tävlar på den här nivån. Men alla har en sak gemensamt. Dagens bästa hästarna har ingen svaghet, de har tre riktigt bra gångarter. Helt fantastiska individer, blir nästan lite svårt att välja en favorit. Kanske skulle man fylla hela stallet med allihopa 😉

Tycker det är väldigt intressant att studera ryttarna. Isabell är helt klart världens skickligaste ryttare, men hon rider med lite större hjälper och styrka. Helene Langenhanenberg och Cathrine Dafour rider båda med så små hjälper att man inte ens ser vad de gör. Det imponerar så mycket på mig.

Dagens guldstjärna går till Patrik Kittel som sitter bättre än någonsin. Han måste jobbat väldigt mycket med sitsen och nu är de bara så bra!

Kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *