Bilder och uppdatering från Friends

Vad säger ni om den här hejjarklacken? Vilken dröm! Emilie Nyreröds fans hade ansträngt sig ordentligt..

Nu har jag äntligen lyckats lösa kopplingen mellan min dator och min kamera så nu kan jag ladda upp bilder från helgen. Här kommer lite av mina favoriter från helgen.

Helgens bästa kommentatorer var helt klar Catrine Dofour och Patrik Kittel

Sweden International Horse Show har verkligen ansträngt sig för dressyren. Hela helgen var det ett väldigt bra tema med duktiga kommentatorer som gav ryttarna positiv feedback och gjorde det hela roligare för publiken. Föredömligt för sporten och fantastiskt för både publik och ryttare. Den här tävlingen är ett evenemang i världsklass för ryttarna och vi ska vara så glada att vi har flera nationella klasser med i sammanhanget.

Dressyrens bakgrund

Varje år har det varit olika färger på bakgrunden vid dressyrbanan, häftigt och lite annorlunda. Jag gillar dock förra årets bakgrund med spanska ridskolan i ljusblått bättre. Det blev bättre bilder och gav en ännu lyxigare känsla, eller vad tycker ni som var där?

Jag var också bjuden på Lövstas mingel och Tinne och Antonia kan man inte tacka tillräckligt många gånger för allt de lägger ner på Lövsta Future Challange. Dressyren har utvecklats så mycket sedan det startade och vi är så många som rider GP lite tack vare detta koncept.

Hästen på allas läppar.. Dante Weltino

Jag gjorde ett test och ställde frågan ganska många gånger under helgen; Vilken häst här hade du velat ha? Alla ger samma svar… Dante Weltino. Roligt att få se Therese på hemmaplan en gång till i år och jag måste bara hålla med, vilka otroliga kvalitéer han har.

Mina tjejer

Vi passade på att bjuda med alla medhjälpare i helgen, alla turades om med lite olika föreställningar så stallet rullade på hemma men det var kul att ha nästan hela teamet på plats och få umgås i lite annan miljö än i stallet.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Bilder och uppdatering från Friends

  1. Linnea skriver:

    Vilken härlig helg och gillar att dressyren tagit mer plats i svenska hästsverige..

    Läs gärna om min resa ifrån hoppning till dressyr, om drömmen om GP klasser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *