Gott nytt år!

Jag tänkte kort summera och blicka tillbaka på året med lite hissar och dissar. Kul att se att det finns många saker att vara glad och tacksam över.

Hiss:

 • Jag värdesätter arbetet jag gjort med att se över hästarna i stallet. I stallet står just nu fyra stycken som är över Msv B nivå och riktigt lovande unghästar. Det känns väldigt spännande inför 2018.
 • Briman och jag plockade vår första GP seger tillsammans, det var en väldigt bra början på säsongen.
 • 2017 blir året det verkligen släppte med Copper, så rolig hon blivit att jobba med nu.
 • Nya Connemaror även 2017 och det har varit ett roligt och lyckat koncept med mer ponnyer på Brolöten igen.
 • Valbonnes framgångar under året är jag väldigt glad och stolt över. Det är en rolig häst att jobba med och det är kul att Chrille och jag kan hjälpas åt.
 • Brille blev min nya kollega och häst, även om det gått lite upp och ner är jag väldigt glad över vår utveckling tillsammans i år.
 • Makeover på ridhuset så glad och nöjd med resultatet.
 • Min träning med Linda, jag märker redan skillnad på sitsen och det är superkul.

 

Diss:

 • Behövs väl knappt påpekas men skadorna för både mig och Briman är något som påverkar året i stort och det är bara att blicka framåt och hoppas man kan lära sig något för varje gång.
 • Det har varit ett tungt år jobbmässigt för mig och jag försöker lära mig och planera bättre så det ska bli lättare.
 • Jag har blivit lite besviken över vissa samarbeten och jag kan väl i ärlighetens namn säga att man måste bara lära sig av allt som händer. Lite mer erfarenhet, ödmjukhet men också med lite mer skinn på näsan blickar vi framåt mot ett nytt år!

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Gott nytt år!

 1. Emelie T. skriver:

  Håller verkligen tummarna för ett riktigt bra år för dig och hästarna! Jag har följt utvecklingen med Briman här på avstånd och det värmer att se att han verkar vara på väg tillbaka. ❤️ Och så tycker det är extra roligt att det åter igen finns ponnyer på Brolöten, särskilt nu när jag har en liten dam här hemma som jag har stora ponnyplaner för… 😉
  Stor kram och gott nytt på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *