Bilder på Valbonne från löshoppningen

Nu har jag gjort en planering inför vecka 9 och Valbonnes bruksprov, känns tryggt att ha en plan för varje vecka Vi kommer arbeta mycket med konditionen och miljöträningen. Redan nu tycker jag man ser hur mycket vuxnare Valbonne blivit i kroppen och han har verkligen lagt på sig fina muskler.

Det finns i alla fall ingen tvekan om att han är en talang även när det gäller hoppningen, se så högt han är över hindrena!

Jag fick hjälp av Anna med lite häst vid hand träningen inför extriören, det är så viktigt med all hantering nu. Anna visade mig väldigt tydligt att han ska suga på bettet och ta stöd när man leder precis som när man rider Efter lite träning blev det mycket bättre. Jag har nu avslutat varje pass med att träna på att gå och springa med Valbonne.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Bilder på Valbonne från löshoppningen

  1. Sanna skriver:

    Vilka fina bilder! Valbonne verkar vara en sån lugn och trygg häst. Jättefin utstrålning. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *