Lite planering

Nu börjar allt rulla igång på riktigt efter julledighet. Jag har haft det väldigt lugnt och skönt men hästarna har faktiskt fått jobba på som vanligt. Det har varit skönt att bara få fokusera på hästarna varje dag och nu känner jag mig utvilad och redo för 2018.

Den här veckan händer det massor med roliga saker, jag kommer ha träningar både i Stockholm och Uppsala både måndag och onsdag kväll. På tisdag kommer Jeanna hit och på torsdag ska vi med Brille till tandläkaren. Sen är det som vanligt jobb i Stockholm, på Brolöten och alla elever hemma.Har också börjat med lite tränings, tävlingsplanering inför 2018. Det är så roligt. Kommer lägga upp det på bloggen.

Nu ny måndag ny vecka, nu kör vi!

Kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Lite planering

  1. linn skriver:

    vem har du som tandläkar till dina hästar?
    Mvh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *