Jeanna träning med 3 hästar

Idag kom Jeanna till oss igen och det är verkligen guld värt att få ha tränaren på hemmaplan.

Idag hade jag lyxen att rida både Copper, Whin och Whitney.

På Copper har jag lagt jättemycket jobb på piruettgaloppen och Jeanna såg stor skillnad. Vi gjorde till och med några riktiga helpiruetter. Däremot hade vi glömt att träna på en hel del annat så jag fick lite bakläxa att jag måste jobba mer på alla delarna. Dock väldigt stolt över Copper som är så fin i kontakten och gör sitt bästa hela tiden.

Guldstjärnan går dock till Whin, det var de bästa passet någonsin och han verkligen blänkte till idag. Så glad och nöjd med hans utveckling. Ska redigera lite filmer ikväll så ni får se!

Sist Jeanna såg Whitney hängde jag lite löst i Flyinge och det var roligt att få visa upp en avspänd och samarbetsvillig häst. Jag fick träna mycket tempoväxlingar men vi vågade oss också på lite skolor och byten. Många bra tips att trimma vidare på.

Kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *