Kandar på flera hästar

Det är faktiskt roligt att så många av mina hästar i stallet har tagit ett steg framåt. Förut var det mestadels träns som putsades efter jag ridit klart men nu är det hela fyra hästar som jobbas med kandar regelbundet. Briman, Copper, Brille och Whin, lite häftigt att ha fyra hästar på den nivån.

Jag växlar fortfarande med träns och vissa av dem går fortfarande lite mer på träns än kandar.

Dessutom så har jag oftast samma stång och bridong som jag själv gillar.

Tvådelad bridong och ergonomisk stäng med mycket tungfrihet.

Kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Kandar på flera hästar

  1. Madelen skriver:

    Kan du inte skriva lite mer om ditt val av bridong och stång; dess egenskaper och varför du gillar just dessa?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *