En sån där dag..

Idag längtade jag verkligen efter t-shirt väder… Usch så många fel det blev senaste dygnet. Igår kväll fick en av våra hästar kolik så vi har väntat på veterinär och vakat hela natten. Alla har varit jätteduktiga och hjälp till men man blir orolig och väldigt trött när man inte kan sova mellan kontrollerna.

Lastbilen som ska på turné enligt plan på torsdag startade såklart inte igår, när jag väl får igång den idag är det varningslampor som lyser och den måste in på en verkstad. Nu hoppas vi att allt löser sig imorgon så jag kommer iväg på min skånetripp.

Dessutom fick vi såklart strömavbrott i morse och alla hästar var som popcorn att rida i det mörka ridhuset när löven blåste in under sargkanten, vissa blev faktiskt bara longerade idag.

Ny tag imorgon i snöstormen, vill ha sommar nu!

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för En sån där dag..

  1. Anna skriver:

    Jag håller med! Det är jättefint och mysigt med vinter och snö, men nu räcker det! Är det inte svinkallt så är det snöstorm. Vatten och hösilage fryser och det finns ingenstans att rida….ibland undrar man varför man håller på som man gör. Men det blir snart vår och sommar! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *