Bildbomb träningsdag tre

Fina paddar från Equito

Jag är verkligen supernöjd med mina tre träningsdagar hos Mattias. Syftet var att få lite träningsläger inför bruksprovet och lite extra träning med Brille.

Brille gjorde sina första seriebyten och jag är så nöjd med all hjälp. Kort ihop och kvickare är ledorden jag använt mig av senaste tiden och det börjar verkligen synas skillnad. Han var såklart lite spänd för den nya miljön och det kommer behövas mycket miljöträning men jag hoppas det ger med sig i takt med utbildningen.

Och hur snygg är han inte Valbonne? Han var så fin att rida de här dagarna och det var kul att få se Niklas springa med honom för hand, till och med där har han helt otroliga bakben.

Mattias tycker båda hästarna har utvecklats, men även jag fick faktiskt beröm för min sits vilket känns väldigt roligt.

Tänk vad mycket roligt vi får uppleva med hästarna, den här resan var verkligen en motivator för all vårens träning.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *