Sadelprovning med Eva från Equiland sadlar

Trots mitt förra inlägg om att fokusera mer på att rida så lägger jag såklart tid på det andra också. Häromdagen var Eva Cederlöf från Equiland sadlar på Brolöten och kollade igenom mina hästar. Jag har väldigt stort förtroende för Eva och hon känner mig och hästarna bra.

Som tur är behövde jag inte köpa någon ny sadel men däremot flyttade vi om lite sadlar mellan hästarna. Jag har 5 sadlar som jag kan växla mellan, 2 Antares och 3 Equipe.

Blev också tipsad om att använda Mattes schabrak med fårskinn mot hästen om de får skav på vintern, så ett sånt måste vi inhandla!

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Jag vet att Equirehab har rea på mattes produkter, du kan ju kolla där om dom har ett schabrak inne som skulle kunna funka. 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *