Brille på tisdagens träning med Mattias

Väldigt nöjd med dessa nya snygga ridbyxor som jag köpt på Lyckås

Dag ett var det alltså Brille och Valbonne som skulle ut och åka, vi fixade en hingstvägg till transporten och båda stod som ljus hela resan.

 

Brille i sitt nya kandar

Dagen till ära fick Brille inviga sitt nya OS-kandar, jag har ett nytt kandar men valt att låna Brimans kandar nosgrimma, tycker det blev riktigt bra både snyggt och fungerade perfekt så nu ska jag beställa en ny passiernosgrimma till det nya kandaret. Har dock lite svårt att bestämma mig om pannbandet, kanske ska Brille ha ett pannband med samma stenar som Briman har, vad tycker ni? Vilka bekymmer men har, men det är ju så roligt att pimpa hästarna.

 

Mattias såg stor skillnad från Skåne och berömde min och Brilles utveckling sedan på bara någon vecka. Vi arbetade mycket galopp och han tyckte galoppen var väldigt mycket bättre. Även bytena gick lättare den här gången och vi prövade faktiskt att vända lite piruetter på rätt linje med.

Det är fortfarande styrkan och självbärigheten vi jobbar mest med, allt handlar om att Brille ska lägga mer vikt på bakbenen och lätta av i fronten, mycket tempoväxlingar och kvickare reaktioner. Allt det här har jag ju koll på teoretiskt men det är så skönt när Mattias berättar hur snabb jag måste vara och exakt när det blir rätt.

 

Fina Brille

 

 

 

 

 

Mycket mer självbärig..

Jag tycker det är så roligt att Brille påminner så mycket om Briman och jag har väldigt mycket glädje av att redan ha utbildat en Briare. Så kul att få göra den här resan igen med Mattias som känner mig och Briman så väl.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *