Ungdomssatsning

Vi kommer ha kurser för ungdomar under våren och något av tillfällena kanske passar dig och din ponny?

Idén är att bilda ett gemensamt team som strävar för bättre tävlingsframgångar. Gemensamma träffar för att lära känna varandra over gränserna. Vi gjorde ett försök med SM-satsning 2017 och då vi tyckte denna satsning ställde lite väl höga krav på barnen har vi i år styrt om upplägget.

Vi har många ungdomar i träning som tävlar på olika nivå har vi bestämt oss för att göra ett upplägg för mer gemenskap och utveckling. Tävlingsryttare med olika mål är välkomna från LB till SM.

Krav
Ha förutsättningar att rida de aktuella klasserna man har som målsättning med godkänt resultat 2018. Vi inriktar oss på ponnyryttare och juniorer, ålder 11-18. Vara deltagande på de flesta träffarna och vilja satsa fullt ut. Vara en bra träningskamrat till både tränare, deltagare, föräldrar och hästar. Du är välkommen att vara med om du tävlat från LB till Fei klasserna på 62% och vill höja ditt resultat eller gå upp en klass.

Upplägg
Vi kommer att ha minst fyra tillfällen under våren då denna grupp elever kommer att samlas på Brolöten och träna för utveckling och gemenskap. Lördagen är det vanliga enskilda träningspass a’ 30 minuter och en gemensam föreläsning. Sedan äter alla middag tillsammans, kanske är det parallella kurser samtidigt. På söndagen är det programridning samt möte med genomgång av resultat och planering. I och med att flera elever gör den här satsningen hoppas vi att eleverna kan hitta gemenskap, inspirera varandra och det innebär också att Chris eller Emelie kanske kan vara närvarande på fler tävlingar runt om i landet.

För mer info maila oss på info@broloten.se

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *