Testridning och lite mer

Här är ett kort klipp från gårdagen. Jag är supernöjd med hur Valbonne visade sif med testryttarna. De red igenom testade och försökte få en nivå till, Valbonne tuggade i sig och jobbade på väldigt bra. Han skötte sig så bra. Tänk hela den här veckan, och sen två nya ryttare på ryggen i hela 40minuter. Det blir intressant att se hur mycket han orkar idag, men ja vet att han kommer göra sitt allra bästa för mig.

Jag vet att alla är nyfikna på poäng, tyvärr vet ja inte mer än de ni kan läsa på tidningen ridsport. Kim Lundin gör en bra rapportertering av veckan och vi andra vet lika lite som ni där hemma. Kvartssamtalet var en hjälp för att bli bättre under helgen. Nu ger vi järnet sista dagen och hoppas det räcker.

Kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *