Anmäld till tävling med Briman

 

Briman och jag är anmälda till Åstorp och det är med lite spänning jag laddar upp inför vår första start på nästan ett år. Fick upp någon notis här att jag för två år sedan bloggade om rimliga förväntningar inför Gina Tricot Grand Prix efter min olycka. Jag känner likadant nu, vi måste ha lite rimliga förväntningar inför vår comeback men jag hoppas att Briman kommer vara lika glad som mig att vi är ute på tävlingsbanan tillsammans igen.

Började idag tänka igenom packning och träningsupplägg lite noggrannare och jag måste erkänna att det är väldigt speciellt att ladda för en större tävling med Briman igen, har verkligen glömt hur mycket jag saknat det!

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *