Hur många dagar är man egentligen nöjd?

Det är verkligen en speciell sport vi håller på med. Spännande, utmanande och tufft på samma gång.

Jag upplever att en av de viktigaste sakerna i livet är att det går bra att rida. Låter säkert löjligt och jag hör hut det låter. Men går hästarna bra känns det som att man klarar precis vad som helst.

Den här känslan upplever jag kan begränsa mig lite. Man vill inte misslyckas och därför vågar man inte alltid möta problemen. När jag red Briman idag insåg jag att jag faktiskt blivit bättre på att möta problem och göra det som är svårt. För att vara nöjd med ett pass behöver ju inte alltid innebära att hästen flyger fram, utan man kan ju helt enkelt vara nöjd med jobbet man gjort.

För i ärlighetens namn, hur många träningspass i veckan är man egentligen nöjd?

För oss som är professionella tror jag det är ännu viktigare att man inte blandar in för mycket känslor och press utan ser själva utbildningen som uppdraget. Men hur lätt är det egentligen när en Grand Prix start närmar sig? Jag har i alla fall bestämt mig för att hålla den här linjen och tankesätt nu. Att se något positivt ur varje pass och vara glad över att jag vågade ta igenom problemen och pröva svårare saker, för det är så vi utvecklas jag och hästarna.

Kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Hur många dagar är man egentligen nöjd?

  1. Cissi skriver:

    Bra skrivet som vanligt!!!
    Heja Er!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *