Magiska Copper

Idag provade vi igen, andra starten i Intermediere I och det blev ännu bättre! Hela 65% idag och första utanför placering. Vi vann dessutom pris för det och fick vattenbands träning hos Luestads Aqua training.

Galna som vi är var detta bara ett pittstopp på vägen, vi hade ytterligare två hästar med i lastbilen och rullar nu vidare mot Skåne och veterinärbesök. Vi kommer väl vara framme vid elva ikväll men min grymma mamma hjälper till att köra nu så att jag kan fixa lite med datorn.

Alla ni som följt mig förstår hur galet glad jag är över Coppers utveckling just nu, min fina fina tjej!

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Magiska Copper

  1. Hanna Isaksson skriver:

    Hej!

    GRATTIS <3 🙂

    Hur mår BRIMAN? <3

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *