Val av hingst till Copper

Valet har egentligen inte varit så svårt. Däremot har jag funderat länge för att verkligen hitta rätta valet till just henne.

Det blir min fina Valbonne som får bli pappa till Coppers baby. Jag har tävlat och ridit på båda och jag älskar dem. Enligt mig är han den bästa hingsten, och hon ska ha det bästa. Det blir bra med en kvick känslig häst med naturlig uppförsbacke på Coppers lugna lite moderna typ. Ridbarhet är A och O för mig och att ha trevliga hästar att jobba med är viktigast.

 

Jag hoppas att detta lilla embryo tar sig och att jag om några år kommer få rida in en häst där jag tävlat både mor och far. Vilken känsla!

Kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

3 Inlägg för Val av hingst till Copper

  1. Cornelia skriver:

    Oj, kul och spännande! Men känns som att jag missat något, när bestämde du att du skulle ta föl på Cooper? Ni är ju så bra igång och tävlar framgångsrikt nu!

  2. Anna skriver:

    Vad spännande, lycka till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *