SM-med Briman

Vi har inte ridit SM sedan 2014, och jag behöver väl inte berätta för er om vad Briman och jag har gått igenom senaste åren.  Jag har varit taggad till tänderna hela våren fram tills Briman blev sydd med 10 stygn i rumpan, nu kändes det som att vi var på g igen tills ett nytt litet sår ställde till det förra veckan. Det blev ett litet uppehåll i träningen men idag red jag igen, allt ser bra ut och Briman vill åka, jag vill åka.

Vilken bergochdalbana det är med hästar! Man får lite sving sedan är man snabbt nere på jorden igen.

Det skulle vara så roligt att få komma till start i år jag har verkligen sett fram emot det, att få vara med igen. Nu åker jag med Valbonne imorgon och rider unghästklasserna, Briman laddar hemma och jag håller tummarna för att allt ser bra ut så vi kommer till start på fredag!

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för SM-med Briman

 1. Linnéa skriver:

  Hejsan !

  LYCKA TILL PÅ SM!!!!

  en fråga , vad hände med VALBONNE i hand start på Strömsholm ?
  Ni brukar ju han så otroligt höga poäng ❤️

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *