Känslostorm på Strömsholm

Oj vilken vecka det här har varit! Livet med hästar är verkligen upp och ner. Man kommer fort ner på jorden.

 

Valbonne blev spänd i den stora miljön på Strömsholm. Första gången han går på en utomhusarena i den här storleken. Det är djur vi håller på med, Valbonne är fem år och det är en tuff uppgift att vara avelshingst och tävla samtidigt. Nu lägger vi lite tid på att träna på olika miljöer innan nästa stora start, Falsterbo.

 

Att få rida SM på Briman igen har känts stort och viktigt men helt ärligt kändes det som att de inte var meningen att vi skulle komma till start. När vi väl gör det och tar en finalplats. Alltså vi är en av de 15:e bästa i Sverige! Så coolt!

 

Mina fina egenutbildade Briman. Så mycket vi gått igenom. Imorgon rider vi final med bland andra Patrik Kittel, ni kommer väl och hejar?!

 

Kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *