Förberedelse inför Falsterbo

Jag började 6.00 i morse med tidsplanering inför hela veckans dressyr, det är många klasser och mycket att hålla ordning på.

Telefonen går verkligen varm just nu och det krävs mer fokus än vanligt den tid jag får lite lugn och ro för att rida.

När morgonens pappersarbete var klart red jag Valbonne för mamma, sista passet före avresa. Idag red vi också igenom programmet som är i Falsterbo, ett annat än de unghästprogram som vi vanligtvis tävlar i. Jag är nöjd med genrepet och glad över att ha en mamma som är domare som ger tips. Jag hann inte mer än av Valbonne innan vi fick veta att han behövdes till ett sto på Lövsta, Stig körde iväg med Valbonne medans jag fortsatte hemma.

Efter ett par hästar ridna höll jag lektioner och sedan har jag suttit vid datorn för att få allt klart till Falsterbo.

Det är väldigt mycket organiserande utöver det ordinarie med medhjälpare och dylikt som krävs för att komma iväg, Kristin kom körandes i sin moppebil bara för att packa allt så bra det bara kan bli innan avresan mot Falsterbo. Jimmy kom och tvättade alla lastbilar och hjälpte till med förberedelserna och ikväll kommer Sofia för att vara här när jag rullar mot Skåne.

När Jimmy tvättade stora lastbilen upptäckte vi ett fel på lufttrycket så jag fick köra iväg med den till verkstaden, tanken är att Chrille kommer ner med stora lastbilen och Briman på söndag.

Nu är nästan allt pappersarbete klart inför avresa, kvar är packa till mig själv bada Valbonne och skriva listor och scheman till gården för alla 11 dagar borta.

Jag åker alltså redan imorgon för att vara på plats Torsdag och påbörja min roll som tävlingsledare i dressyr Falsterbo Horse Show 2018.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Förberedelse inför Falsterbo

  1. Katharina skriver:

    Vad spännande det låter. Lycka till Emelie och det där kommer du klara galant.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *