Jag är igång!

Wow vilken häftig upplevelse det är att anlända till Falsterbo varje år, extra pirrig känsla nu när jag har ett så stort ansvar.

För att jag ska kunna fokusera på Valbonne kommer min högra hand här nere, dressyrdomaren Marie Kristiansson vara tävlingsledare för femåringarna och sexåringarna.

Här på plats är det väldigt varierande uppgifter, från att bygga bana, kratta gräs till att kontakta internationella ryttare och domare.

I morse red jag både Valbonne och Brille för Mattias innan jag rullade mot tävlingsplatsen. Mattias har ridit Brille i två veckor för att jag skulle få fokusera på Falsterbo. Brille kändes jättefin och lite mer självbärig, superkul att få rida efter Mattias. Valbonne raggade på lite tjejer i stallet på morgonen men kopplade snabbt bort tjejerna när jag kom upp i sadeln vilket var skönt. Känns väldigt bra att stå uppstallad på Viderup då jag kan alla rutiner och känner allt.

De här dagarna bor jag själv där också hos min kompis Jenny innan jag flyttar in i huset vi hyr här nere.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *