Nytt samarbete

Text från Uhips pressrelease: Uhip inleder samarbete med Emelie Brolin

 

I samband med unghäst -VM i Ermelo i början av augusti, Presenterar  UHip sitt nya samarbete med Grand Prix-ryttaren i dressyr Emelie Brolin.

 

”Vi har under en tid tillbaka haft en dialog med Emelie kring ett samarbete och är idag glada över att vi kan gå ut med detta. Den satsning Emelie nu gör är vi gärna med och stöttar och vi ser fram emot att vara en samarbetspartner till henne. Emelies inställning och breda erfarenhet om vad det innebär att träna och tävla hästar upp till den högsta nivån går väl i linje med hur vi på Uhip tror att man når långsiktiga resultat. ”

 

Samarbetet är ytterligare ett led i Uhips arbete att nå ut med varumärket och företagets funktionella kläder till personer som tillbringar många timmar i stallet, i ridhuset, skogen eller på tävlingsarenorna.

Detta är något som Emelie Brolin själv kan relatera till; ”Jätteglad att Uhip, ett satsande företag i framkant ställer sig bakom min satsning. ”

 

Efter Uhips rekordförsäljning under Falsterbo Horse Show är det en spännande säsong som väntar med bland annat lansering av den nya kollektionen inför höst och vinter, både i Sverige och internationellt.

 

Uhip Functionalwear grundades 2011 av VD och kläddesignern Ulrika Falkman i Täby strax utanför Stockholm. Hennes idé började med en unik kjoldesign som möjliggör flexibilitet och rörlighet. Ulrikas motivation bakom klädlinjen härrör från hennes kombinerade livslånga intresse för sömnad, design, hästar och vistelse utomhus. Uhip nominerades av Hippson i årets tävling Årets bästa årsprogram 2011 bland annat för hennes personliga passion för att skapa lösningar på vardagliga problem med sitt professionella intresse för försäljning och marknadsföring. Ingen vill frysa eller känna sig begränsad under tiden man gör det man älskar utomhus. Med Uhip behöver du inte göra det.

http://www.uhip.se

 

kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *