Briman och jag är på väg hem!

Igår kväll kom Valbonnes lillebror Bergsjöholms Arezzo till Brolöten. En treårig hingst efter Fürstenball. Det ska bli så spännande att starta utbildningen av honom. Jag var med och släppte ut honom i morse och sedan körde jag och Anna mot Skåne igen för att hämta hem Briman.

Briman blev faktiskt riktigt glad när vi kom, jag tårögd som vanligt blev otroligt lättad,  han ser väldigt mycket bättre ut och nu ska jag förhoppningsvis klara att sköta alla sår själv. Han är väldigt bra omhändertagen av duktiga veterinärer och även Marina Matssons mamma Lottie som är stallchef har pysslat om och rapporterat hela tiden.

Eftersom jag varit lite nervös att köra honom efter allt som hänt är Anna med mig och vi turas om att köra. Än så länge står han väldigt bra, vi har valt att ha honom brett utan mellanvägg så att han inte behöver parera rakt bak mot såret.

Det ska bli så skönt att få hem honom och jag hoppas att sista biten av resan går bra nu.

Uppdatering kommer!

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *