Mycket Briman just nu

Jag pysslar väldigt mycket med Briman just nu, det är byte av bandage, sårtvätt promenader betning osv. Veterinärerna i Skåne trodde att jag skulle behöva hjälp med sedering för att kunna byta bandaget men just nu klarar jag det bra med hjälp av Kristin och mamma.

Briman verkar mycket piggare, bockar och hoppar som vanligt när jag leder. Det tar jag som ett gott tecken. Vore väldigt skönt att få ut honom i hagen eller använda skritten men det känns långt fram som det ser ut nu.

Det här är första bilden jag visar för er på såret det har varit nästan dubbelt så stor och sett så eländigt ut. Nu känner jag att jag klarar av och visa det, och det känns nu som att det faktiskt finns en chans att det läker.

Kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

4 Inlägg för Mycket Briman just nu

 1. Elisabet skriver:

  Vad var det egentligen som hände?Ni kommer tillbaka, jag är säker, ni har visat det förr och kommer visa oss igen!❤

 2. Sofia skriver:

  Finaste Briman ❤️ han kommer bli bra med all hjälp han får… Kan tipsa om laser… Stor sår skada på min unghäst förra året 40*22.. Syddes iof men så djupt muskeln va framme.. Ja använde Anna Johansson… Hon som har Wisse.. Ett tips

 3. Bea skriver:

  Åh Briman hade en liknande sårskada på min ponny, det va ett heltidsjobb att ta hand om det! Kan bara också tipsa om laser det läkte så mycket snabbare efter vi började använda det på slutet

 4. Maryn skriver:

  Tycker såret ser fint ut (om nu ett sår kan vara fint…) Det där kommer säkert läka ihop bra med lite tålamod och tid! Vi hade en häst som fastnade med framsidan av hasen i staketet på jobbet. Alla stygnen släppte då det är svårt att inte röra hasen. Det var också mitt i rötmånaden, det tog tid med tillslut blev det bara ett hyfsat litet (med tanke på hur set såg ut) ärr kvar. Hon fungerade som vanligt efter det.

  Tror också laser kan hjälpa det på traven.

  Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *