Era förslag

Jag vill gärna få förslag på blogginlägg och vloggar från er, vad vill ni läsa mer om? vad är ni nyfikna på?

Ös på med kommentarer så ska ja försöka tillgodose era funderingar och frågor.

Idag har varit en supermysig söndag alla elever och hästarna. Fått mycket pappersabete gjort och nu ska jag jogga en sväng och göra alla mina PT-övningar innan jag tar kväll och ladder för kommande vecka.

Jag och Copper har gjort en kür! Längtar till att få visa upp det!

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Jag skulle vilja ha en kandar-skola. Ska precis börja vänja in min häst på kandar och vill verkligen läsa så mycket om det som möjligt innan jag själv börjar rida på det 🙂

  2. Det vore roligt att läsa om ditt system för de olika hästarna. Vilka tider äter de? När går de i hage? Vilka typer av pass består en vecka av? Vilodagar?

  3. Vore kul att få en presentation av några av hästarna som är med på era dressyrkurser (på kurserna utan egen häst alltså ) 🙂

  4. Tack för en intressant blogg! Funderar mycket på Folksams hjälmtest som gjordes tidigare i år. Min känsla är att utvecklingen inte går tillräckligt snabbt gällande detta. Funktion vs design/bekvämlighet. Testade de hjälmar som fick bra men tyckte själv inte att de är bekväma alls. Hur är din syn på detta och vad tror du om utvecklingen? Tänker på ex kring hårda slag från sidan, MIPS, märkning för att vara godkänd för tävling osv.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *