Bilder från dagen

Vi hade en del småmissar men trots det fick vi 66% bara några hundradelar från placering. Jag älskar min fina Adele-musik, och jag gillar Coppers inställning. Vi har verkligen inte hunnit träna så mycket, musiken kom vid 12 idag och ändå blev det så bra.

Fina kommentarer som elegant och maffig häst är det jag tar med mig.

Kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Bilder från dagen

  1. Li skriver:

    Har en fråga om din stång. Den ser ut att ligga väldigt horisontellt när du rider (trots att det syns att du inte håller hårt i tygeln), är det en vippstång? Isf, vad upplever du är fördelarna med den?

    • emeliebrolin skriver:

      Ja precis den är rörlig därför det blir så. Jag tycker det är svårt att veta exakt hur en häst kommer reagera på en stång. Men Copper fungerar bra på denna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *