Vilka stjärnor

Hästarna skötte sig så fint igår. Isidor som endast åkt lastbil en gång innan klev på och stod som ett ljus hela vägen. Måste berömma dessa tvåhästarsbilar som är så smidiga och verkar uppskattas av hästarna.

Jag började med Isidor som skulle få miljöträna på bortaplan, ett varv på lina för att se sig om sedan satt jag upp precis som hemma och hon jobbade med samma arbetsvilja som alltid. Ston som vill är bara helt fantastiska, det finns mycket i Isidors inställning som påminner om min Copper och det gillar jag.

Liane berömde alla Isidors gångarter och hennes psyke hon var imponerad av hennes balans för att bara vara tre år vilket kändes hoppfullt.

Sedan var det Brilles tur och det är mer än ett år sedan Liane såg honom sist. Bara senaste månaden har det hänt väldigt mycket med Brilles självbärighet och det var väldigt kul att få visa upp honom.

Vi övade på liksidighet och många av rörelserna i St:georg och det kändes väldigt bra att Brille nästan gick ännu bättre borta än hemma, eftersom han tidigare blivit väldigt spänd i nya miljöer.

Idag var Brille ännu bättre att rida och ni vet när man får den där känslan att man verkligen är på rätt väg. Hoppas verkligen den håller i sig ett tag, det är den vi ryttare lever på.

Det går att säga väldigt mycket om VM men viktigast för mig igår var Isabell Werths ord när hon svarade på frågan, hur kan du vara så bra?

Jag älskar hästar och jag har tålamod, man måste älska hästar och ha tålamod med hästar.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *