VM..

Tittar just nu på terrängen, med blandade känslor. Sänder alla mina tankar till Anna och William just nu och hoppas på snabbt tillfrisknande av Qutie. <3

Jag kan inte sporten och ska va försiktig med att utrycka mig, men hur rider vissa av ryttarna egentligen? Hur har de kommit dit? Såg en canadensiska och sa, ger henne ett hinder till sedan åker hon av, ja hon åkte av. Herregud så dålig ridning, tänker på hästarna. Då menar ja nu inte de svenska ryttarna.

Samtidigt kommer en engelsman som flyger över hindren och det ser ut som en dans.

Det är i alla fall spänning på hög nivå.

Uppdatering: Ingrid Klimke, vilken mästare! Om alla kunde rida lite mer så, då skulle det va skillnad!

Kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för VM..

  1. J skriver:

    Jag är inte heller så insatt i fälttävlan, men jag håller med dig.
    En del ryttare, tycker jag, rider med långa tyglar – höga och hårda händer och en del har svårt med balansen och känns nästan som tyglarna är deras “balans”. Samtidigt förstår jag att det är en tuff sport och svårt bana… Men många rider såklart bra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *