Så jäkla bra

Jag vet att Valbonne är superfin, fantastisk! Men jag vill ju visa det! Jag vill visa oss så bäst ihop. Jag var så nöjd med ritten och med procenten. Men trots det va ja så spänd idag efter ritten att jag inte riktigt kunde slappna av och njuta.

Kanske låter som rena diva fasoner men jag kände en sådan urladdning efter dagens start som om jag borde gjort ännu mer. Ni vet den där känslan när man inte riktigt kan slappna av trots att man gjort något bra?! Nu har dock resultatet och ritten sjunkit in och jag är rörd och tacksam över hur fint det gick. Det bästa av allt är ändå att jag vet att vi faktiskt kan lite till. Vi kan vara sådär fina utan lite småfel och det tänker ja visa på lördag.

Vårt bästa procent som femåring, vår högsta placering någonsin i en semifinal, fy sjutton vad vi är bra! Tack till hela mitt team som stöttar, tack till alla ni som grattar. Och tack Valbonne för att du alltid gör allt för mig.

 

Kram

 

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Så jäkla bra

 1. Hanna skriver:

  Grattis 🙂

  Ser att du bytt till remontnosgrimma på honom , ngn speciell anledning? isåfall kan du inte göra ett inlägg m detta, alltid så intressant med inlägg om bett/nosgrimmor etc etc

  Själv rider jag alla mina hästar på remont! Vet inte varför (eller om det enbart är inbillning) men mina hästar känns mer tillfreds med det samt på ngt sätt upplever jag dem “mjukare” och mer loss i både hals och käkparti !
  Som sagt, vet inte om det är inbillning men helt klart blir det en positiv skillnad med remont..

  Hör gärna dina åsikter om detta 🙂

  Lycka till i finalen! KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *