Bilder från Flyinge och ny banner

Vi har uppdaterat bannern på bloggen, vad tycker ni? Fint va? 🙂

Här kommer lite bilder från i tisdags, fina Valbonne! Så glad över vår utveckling och vår resa tillsammans.

 

Teamet på väg till banan

Idag fick Valbonne två promenader och en massa pyssel, Isidor blev longerad på förmiddagen och en promenad på eftermiddagen. Hästarna verkar trivas bra i stallet och tar hela den här stora tävlingen med ro än så länge.

Jag själv har hunnit jobba en hel del med möten om nästa års Falsterbo, jag ni hörde rätt jag är Miss Falsterbo även nästa år :).  Samt fakturerat och fixat undan lite. Sen tog jag och mamma en sväng till Lund och åt på restaurang med min kompis Jenny.

Nu är vi tillbaka i lastbilen och förbereder morgondagen, det blir det träning av båda hästarna och titta på lite mer dressyr.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Bilder från Flyinge och ny banner

  1. Helena skriver:

    Wow Emelie, Valbonne och du är minst sagt snygga att se på! Jag slutar inte att imponeras av dig och gläds åt att all hård träning ger sådana fantastiska resultat.
    Ny nosgrimma (remont) eller inte, det är inte alla som har förmågan att plocka fram det bästa ur den häst man får möjlighet att utveckla. Slutligen, grattis att du har din fantastiska mamma att bolla med, för jag förstår förstås att det är öga/känsla för detaljer som kan göra skillnaden mellan bra och en stjärna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *