Ny nosgrimma

Fick frågan här på bloggen varför jag bytt till remont nosgrimma på Valbonne. Jag älskar mina OS och passier träns och tycker de fungerat kanon på nästan alla hästar.

Jag har haft lite svårare med vänsterställningen på Valbonne något som ibland även synts när jag visat upp honom och jag har aldrig på banan känt den här helt mjuka känslan i handen. Mamma tyckte jag skulle pröva en remont och menade på att nästan alla unghästar gick med den typen av nosgrimmor på hennes tid.

Det blev så stor skillnad, det är så klart styrka, ro i träning och tid som gör att Valbonne är ännu bättre nu men bytet av nosgrimma har helt klart hjälpt till och jag är glad att jag vågade pröva. Oftast vill man som ryttare inte ändra på en häst som redan går så pass bra, men jag är så nöjd med bytet av nosgrimma och att jag vågade testa.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *