Vilken dag det var igår

Jag gillar verkligen Isidors inställning till arbete, vi har verkligen fungerat bra tillsammans från start och jag tycker hon är jättefin. Men därifrån i jämförelse hur hon mäts mot andra och hur domarna skulle se på henne är ju steget stort och vi visste inte alls vad vi hade att vänta.

Men hon skötte sig som en stjärna och domarna såg vår fina kommunikation, jag blev glad över att den Engelska domaren berömde min ridning flera gånger eftersom de varit väldigt ärliga med sina kommentarer till ryttarna.

Efter rikssto prisutdelningen tog vi hand om hästarna och åkte till lastbilen och bytte om njöt och försökte smälta det fantastiska resultatet. Först då tog jag upp mobilen och insåg att vi faktiskt låg 4a även i totalen, kunde det vara så att det var en prisutdelning till? Jag ringde Andreas Jönsson som bekräftade att vi skulle vara på prisutdelningen om 15minuter. Jag var ombytt och hästen var oknoppad, det blev att byta om i bilen på vägen till stallet och jag knoppade på samma tid som Marita satte på skydden. Sen joggade jag och Isidor hela vägen upp till ridhuset och kom precis i tid till nästa prisutdelning. Lite oproffsigt kanske det låter att vi inte höll koll på att det var två prisutdelningar men vi var så glada chockade och lyckliga att vi inte hade en tanke på det.

I vilket fall löste det sig och det blev en liten galen eftermiddag. Sen var vi helt slut och såg några föl på auktionen innan vi somnade tidigt i lastbilen.

Idag är det ju Valbonnes tur igen!

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Vilken dag det var igår

  1. Emma skriver:

    Vad härligt, grattis!

  2. Linda skriver:

    Grattis till dina fina resultat! Hästarna är verkligen superfina och man ser att ni trivs tillsammans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *