Hemma och laddar om

Det var ett trött och smutsigt gäng som tillade in på gården i lördags natt. En vecka i lastbilen tar på krafterna och det är så skönt att till slut krypa ner i sin egna säng. Att göra listor har skrivits det har städats packats ur och tvättningen är knappt påbörjad. På torsdag ska vi iväg igen och bo ytterligare tre nätter i lastbilen, livet på turné.

Nu har jag hunnit rida hästarna hemma i två dagar och alla känns förvånansvärt fina. Jag kommer precis ihåg samma tid förra året. Jag kom hem från flyinge och Charlotte Dujardin hade gett Valbonne en 8a på ridbarhet. Den kvällen satt ja upp på Copper efter en veckas vila och skickade lite på skämt en bild till Jeanna att Charlotte förmodligen skulle gett Copper -1 på ridbarhet.

Nej det har verkligen inte varit så lätt att lösgöra Copper alla gånger efter vila men nu känns det verkligen som att de bra dagarna är oftare. Jag blev förvånad själv hur fin hon kändes efter en veckas vila och jag är så glad att vi kommit hit.

Imorgon är det tidig ridning innan jag har möten i Sthlm och på onsdag är det visning av försäljningshästar innan jag ska träna Copper på plantskolan och sedan rullar vi mot Jönköping på torsdag.

Jag har massor med bilder från Flyinge men jag glömde kameran och alla tävlingskläder i Maritas bil. Så det blir först till helgen..

 

kram

 

 

 

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Hemma och laddar om

  1. Svea skriver:

    Hur tänker du kring att tävla en 5-årig betäckande häst så mycket som du gör? Bruksprov, kvalklasser, Falsterbo, Ermelo, Breeders och genast på Elmia. Tänker att verkar lite som att jaga pris och rosetter.

    • emeliebrolin skriver:

      Hej! Jag tänker som så att jag gjort totalt 5 tävlingar iår innan elmia varav en är på hemmaplan. Plus att han togs ur aveln i juni för att fokusera på tävlingar. Han vilade fyra veckor efter Ermelo. Jag förstår din fråga men tycker att jag som ryttare har ansvar och det beror helt på individen. Nu verkar Valbonne pigg och laddad och det ska bli kul med Elmia.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *