På tävling igen..

Nu åker vi snart igen, jag har tänkt fram och tillbaka om Valbonne skulle gå Elmia efter Breeders och det är flera anledningar till att jag valde att han får följa med även hit. Främst av allt bestämde jag med helt efter Breeders när jag visste hur han kändes. Trots att det är helgerna efter varandra är det flera ryttare precis som jag som startar hästarna på båda tävlingarna.

Ikväll har vi möte med Agria och imorgon ska jag vara med och moderera på en föreläsning med Agria så jag själv behövde vara på plats i Jönköping.

Valbonne har gjort fem tävlingar i år och till Breeders och Elmia kvalade han på en tävling på hemmaplan, så även om han gjort stora tävlingar är det inte så många. Valbonne vilade en månad efter VM och kändes så laddad och fin på Breeders, nästan lite för pigg och med all den energin tror jag det blir perfekt med en tävling till i år.

Jag älskar tävlingsplatsen Elmia och jag tycker det är en perfekt arena att träna på den internationella miljön.

Kommer ni och hejjar på oss? Ni vet väl att ni kan vinna biljetter till söndagen genom min instagram tävling?

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för På tävling igen..

  1. Maria skriver:

    Svar på frågestunden?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *