Brille är såld <3

Livet tar ibland helt andra vägar än vad man hade planerat. Jag har lyckan just nu att ha så otroligt många bra fina och lovande hästar i stallet. Jag vet att ja inte har råd att äga alla själv. För två veckor sedan fick jag ett samtal av en kund som letade en häst i beskrivningen som lät precis som Brille, jag hade inte alls Brille ute på annons och jag nämnde honom inte i samtalet men jag tänkte två dagar och skickade sedan en film på Brille. De kom och prövade och allt klaffade till 100% och jag själv måste inse att det här är mitt jobb och jag måste hela tiden tänka på verksamheten och framtiden.
Brille är en helt fantastisk individ med så mycket energi och uttryck, jag älskar den där blicken under den lilla ponnyluggen att jag nu varje dag måste titta bort utan att börja gråta varje gång jag ser honom. Det är helt klart känslomässigt, han har varit en av mina favoriter, en av mina stjärnor.
Men nu kommer han lysa upp Ebbas tillvaro varje dag och lära henne allt han kan. De passar så bra ihop och jag är så glad och nöjd med att det blev en så här bra match. Ebba kommer ge Brille ett ännu bättre liv än vad jag gett honom det är jag helt säker på.

Kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Brille är såld <3

  1. ann skriver:

    usch så jobbigt att sälja sin ögonsten:( vad kostar en sån häst som han ungefär? Hur mågs timmar rider du i veckan för att vara så duktig? Allmänt nyfiken:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *