Utan kavaj på tävlingsdagen

Under lyckorushen efter framgångarna i finalen i Flyinge blev min kavaj, plastrong och hjälm kvar i Maritas bil. Det gjorde ju inget för vi skulle ju ändå ses i Elmia och Marita skulle komma upp på förmiddagen innan jag skulle rida.

Ni som känner mig vet att jag alltid måste ha kontroll på allt, så när Marita ringer och säger att hon sitter fast i en bilkö och att hon inte kommer hinna i tid med kavajen behövdes en plan direkt.

Jag vill inte låna något i fel storlek och känna mig stressad över utrustningen, så jag besökte Equlity Line som var supersnälla och lånade ut en kavaj i samma modell som jag redan har. Hjälmen tog jag min svarta hjälm till den blåa kvajen, tror faktiskt ingen märkte att jag hade olika färg heller.

Så trots några minuters panik löste sig allt på bästa sätt tack vare Equality Line, och det gick ju inte heller bara bra, utan vi vann på sensations poäng.

Även om jag vill ha ordning på allt och exakt rätt saker så finner jag mig snabbt i en situation där det inte går att lösa. Det gäller att aldrig bli stressad eller hysterisk så nära en start utan bara hitta lösningar. Tur att det var en stor mässa samtidigt och att jag fick bra hjälp direkt.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Tävling. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Utan kavaj på tävlingsdagen

  1. Chrawall skriver:

    Vad är det för sadel du har här ?
    Och STORT GRATTIS
    Med vänlig hälsning, Bea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *