Hur tänker jag nu?

Det har hänt så mycket på sista tiden att det är lite svårt att landa och ta in allt. Så mycket roliga saker men också en hel del jobbiga saker och tuffa beslut.

Det blir ett litet konstigt tomrum nu när jag inte har hur många hästar som helst att rida per dag. Brille och Queen stormtrivs hos sina nya ägare, Whin visas för kunder och Witchcraft är saknad.

Det är klart att vi kanske kommer fylla på med någon ny ung talang i stallet men det är ingen brådska, jag har lärt mig att det är bättre att göra några saker bra. Just nu har jag så fina hästar i stallet och jag vill ge dem all min tid och kärlek. Helt plötsligt är de lite äldre och tar mer tid.

Det blir någon till start i år och sedan ska vinterformen slipas och året utvärderas. Jag är så stolt över 2018 men jag vill också lära mig vad exakt jag gjort rätt så jag gör rätt om och om igen.

En sak har vi bestämt och det är att Chrille ska få en häst så om ni vet en stor lovande häst så tipsa mig. Typ en Valbonne, vill vi inte alla ha fler Valbonner? 😉

KRAM!

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Hur tänker jag nu?

  1. Vendela skriver:

    Kan du gör en presentation av stallets alla hästar, vore kul eftersom det har hänt mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *