Godmorgon fredag!

Känner att det här citatet passar den här fredagen bra, vi kör ridläger och jobbar järnet den här veckan. Med all min kraft försöker jag motivera alla i min omgivning att ge lite mer, inget kommer gratis.

Jag får lite känslan att det är väldigt lätt att skylla ifrån sig på material eller resurser i den här sporten och jag är så trött på att höra det. Accepterar man inte att någon alltid kommer kunna köpa en finare häst än vad man själv har är det ingen idé att hålla på.

Det är många som tror så mycket jämt, den har mycket pengar och den har det så bra osv. Men man vet egentligen ingenting om någon annans verklighet och därför ska man fokusera på sin egen satsning och fortsätta kämpa.

Jag har verkligen bra förutsättningar, absolut men jag ger allt vad jag kan utifrån de förutsättningar jag har. Det finns de som har de bättre och de som har det sämre, so what. Jag inspireras så mycket av de som kämpar och ger allt oavsett situation, ibland kan man bli ännu mer imponerad av de som driver verksamhet med många hästar och jobbar fast de kanske skulle kunna haft tre eller fyra och ett mindre stall.

Det är häftigt att våga satsa, det är häftigt att följa sin dröm och det är en så otroligt rolig resa, oavsett hur långt man kommer.

Så upp och hoppa, rid din häst mocka lite boxar. Det blir en bra fredag!

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Godmorgon fredag!

  1. Cissi skriver:

    Bra skrivet!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *