Teamet i stallet

Det är så många som frågat om teamet i mitt stall. Vi har såklart en ordinarie stab och sedan väldigt många som kommer hit på helger och lov som är del i teamet och gör hela resan med alla hästar möjlig. På bilden ovan ser ni från vänster: Belle, Astrid, Ida (jag) Lollo och Becca.

Astrid som kommer från Norge, hon sätter alltid hästarnas välbefinnande i centrum och har hjälpt oss på Brolöten i ett år nu.

Emilia är vår nya “stallchef” och är dessutom superduktig på att rida, så roligt att få lite hjälp med ridningen. Till Chris och min stora glädje är hon nästan lika petig med städningen som vi är 🙂

Kristin som är en “mini me” och får ta allt ansvar för organiserandet, när jag är borta är det hon som kan skriva alla foderstater, hitta täcken till hästarna och allt annat pyssel. Dessutom sitter hon kvar på nästan alla hästar och det är ju väldigt bra. När mamma inte kan hjälpa mig så är Kristin också stand in tränare.

Belle, Carro (bilden) och Amanda är tre andra som gillar att hänga på Brolöten och hjälpa till med allt möjligt framförallt busa runt på våra fina ponnys.

Becca som tävlar en del av våra ponnys älskar att vara på Brolöten nästan varje helg, hon ställer alltid upp för oss alla bidrar ofta till väldigt bra stämning mellan alla tjejer.

Victoria är min klippa när allt annat strular kommer hon alltid till undsättning. Hon kan allt från att ta emot kunder, ha sitsträning och svara på mail.

Chrille är både tränare, groom och såklart den som fixar allt på gården. Allt från foder till hagar, lastbilar you name it.

Sara som kommer vara lite mer på Brolöten framöver är “pack-expert” hon har alla tävlingssaker iordning och på rätt plats varje gång man ska iväg på tävling. Bild och inlägg om Saras “packrum” kommer snart.

Johanna som också rider och tävlar några av våra ponnyer är en riktig kämpe och gör vad som helst för att få rida, oavsett tid på dygnet.

Mamma Chris är såklart kanske den viktigaste pusselbiten i hela teamet. Hon håller koll på alla i teamet när inte jag gör det och även mig för den delen. Dessutom är hon ju tränare nr 1.

Det är ett stort gäng att ha koll på och det kräver en hel del organiserande men det är så roligt att vi har ett så bra gäng.

Utan er skulle vi aldrig klara av att göra den satsning vi gör.

Vi söker också en ny dressyrpraktikant/elev.

 

KRAM

 

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Teamet i stallet

  1. Anna skriver:

    Roligt inlägg! Ni är verkligen en grymt team på Brolöten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *