Skåne tur och retur

Oj vilka intensiva dygn jag haft, jag och Sara körde till Skåne i onsdags med en häst, sedan fick jag skjuts för att hyra bil på cirkle K. Efter det körde jag till Falsterbo för OC-möte och övernattning på gässlingen.

På onsdags morgonen fortsatte jag med Falsterbo möten, mycket nytt och spännande för dressyren i nästa års Falsterbo. Det här arbetet är så roligt! Framförallt nu när man har tid på sig.

På vägen tillbaka från Falsterbo hamnade jag i en kö i två och en halv timme och där sprack hela min tidsplan. Framme hos Sara igen vid 15-tiden och då hade vi 4 hästar att provrida på tre olika ställen innan vi rullade hemåt.

18.45 körde vi från Skåne igen och det var ett trött men glatt gäng som rullade in på Brolöten i natt.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *