Veckan som varit, bilder på Arezzo

Arezzo spanar in träningen..

Som vanligt går allt i rasande fart här på Brolöten. Hela teamet har dragits med förkylning men nu börjar vi äntligen orka och alla kan jobba full styrka igen.

I tisdags tog jag med mig Arezzo på sin första träning på bortaplan, eftersom det var många sjuka fick min kompis Linn komma och hjälpa mig på plats men jag klarade resan själv. Så cool kille, treårshingt och stod som ett ljus hela resan.

Arezzo var superduktig på sin första bortraträning och Mattias gillade honom verkligen. Jag fick väldigt många bra tips och band annat tyckte Mattias att jag låtit honom gå lite väl låg i formen. Nu skulle vi börja jobba mer framåt uppåt och jag märkte som vanligt skillnad direkt efter Mattias tips.

Det är så roligt att jobba med hästar i den här åldern för de ändrar sig så mycket på kort tid. Jag tycker jag märker skillnad vecka för vecka.

Arezzo med sitt nya fina träns från Jacson Equestrian och jag i min älsklingshjälm från Lyckås. 

På onsdagen fick Valbonne följa med och bli trimmad för Mattias, vi fokuserade på mer samling än tidigare nu när han ska ta steget upp på en högre nivå.

Torsdag och fredag fick hästarna ta det lite lugnare och jag fokuserade på att hjälpa till i stallet besikta lastbil och jobba i Stockholm. Sedan har jag hunnit rida på ordentligt i helgen. Man är inte van vid kylan än men jag är sååå nöjd med mina nya fårskinnsstövlar.

Idag händer något väldigt spännande, det kommer en ny häst till gården, en häst till Chrille!

Mer info kommer.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Veckan som varit, bilder på Arezzo

  1. Helena skriver:

    Såååå nyfiken på Chrilles häst! Berätta något så snart det bara går.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *