När man kan leva på att hästarna går bra

Alltså de senaste veckorna har de här mörkret tagit helt kål på mig. Jag gissar att det är många som känner likadant, det är nattsvart när man går ut och nattsvart när man kommer in.

Senaste tiden har jag också fått svårare än vanligt att sova, jag har alltid haft massor med energi och sova har inte legat högst på listan men nu vaknar jag på nätterna. Väldigt stressande och påverkar mig negativt.

I morse skulle jag börja med Briman 7.30 men på grund av en vattenläcka blev allt förskjutet, jag var dessutom genomblöt och fick byta om.

När jag väl kom upp på hästryggen hade jag sex hästar att rida och en att longera. Lite med tidspress för att jag missat en timme på morgonen. Valbonne och Copper gick som en dröm båda två och man glömmer lite tid och rum. Lite försenad till kontoret i Stockholm och jobbar fram tills 16 när jag åker och har träningar.

Sen kväll och mörker igen, hemma vid 23-tiden och är lite sådär halvt gråtfärdig av trötthet men längtar tills att få rida imorgon igen. Alla vet den där känslan när nästan allt kan gå åt skogen men om hästarna går bra klarar man det mesta.

Sån tur att vi har våra fina hästar ändå <3

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för När man kan leva på att hästarna går bra

  1. Anna skriver:

    Jag förstår precis hur du känner, även om jag bara har tre hästar i stallet 😉 Vi är otroligt starka vi “hästmänniskor”! Kram

  2. Rebecca skriver:

    Åh va jag behövde läsa detta, inte pga att jag är påverkad av mörkret eller störd sömn men så tajta dagar från 7-22. Lätt gråtfärdig är precis rätt uttryckt. När supportern från familjen bryter tummen och man har ett vanligt lärarjobb på 60% och 6 hästar att träna.könns det.

    Man får komma ihåg att vi är kämpar och hitta glädjen i träningen med hästarna 🙂 Och inte känna skuld över att inte hinna allt annat samtidigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *