Julstress delux


Stallet pyntat förra året..

Efter ett par dagar i London har man mycket att ta tag i när man kommer hem. Allt har stått på hold förutom möjligtvis nåra hästar som Chrille och tjejerna hjälpt mig att rida. Superstressad framförallt att få börja träna hästarna igen innan vi blir själva på gården innan julledigheten. Det är så mycket som behöver fixas, fakturor ska skrivas, foder ska beställas, kontrakt ska signas, hästar ska röntgas, hästar ska köpas, jobbscheman ska skrivas. Förutom det har jag mina vanliga åtaganden på copper som ska avslutas innan alla går på julledighet där.

Jag har såklart tryckt in Jeanna träning torsdag och Ubbe träning fredag för att hinna träna ordentligt innan jul. Tur att dygnet har många timmar, nu till min fråga. Hur hinner folk som har häst få julfint? Jag vill julpynta stallet men i år är också första året som Rickard firar jul med oss och jag skulle verkligen vilja hinna få fint hemma med. Sen ska ju paketen slås in också..hehe..

Ja antar att vi är många som känner såhär just nu?

KRAM

 

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *