Full fart med träningar

Fullspäckad dag idag verkligen. Började med stallet på morgonen och få ut alla gäster mocka och halma. Sen red jag fyra hästar innan lunch. Snabbt upp för att jobba på kontoret innan Copper skulle göras klar för träning för idag va de också Jeanna-träning. Sen träna hela 3(!) hästar för Jeanna. Alla var så duktiga, Copper gjorde fyra byten i varje första gången. Lycka! Har lagt ut ett litet klipp på min instagram. Valbonne gjorde superfina byten och der är så roligt att jobba med de svårare sakerna med honom. Både öppnor och slutor rullade lätt på och han kändes jättefin. Sist ut var Floris som var med för första gången. Han skötte sig jättebra och vi samlade galoppen mer än tidigare. Mycket fokus på lösgjordet och hur jag ska jobba framåt. Jeanna gillade honom och Floris gillar som alltid att jobba. Nu har jag faktiskt också lyckats pynta övervåningen i mitt hus. 😜 Snart dags att sova!
Kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *