Träna, träna, träna

 

Jag är så nöjd med mina val jag gjorde under 2018, mer fokus på träning än tävling. Mer pengar till träning och mer utveckling. Jag har också gjort stora förändringar med vilka hästar som står i stallet och även om vissa saker har varit jobbiga så det jag verkligen fram emot 2019. Kanske kommer lite fler förändringar..

Just när det gäller att träna mer så är jag helt säker. Jag har knappt kollat på årets tävlingar än, även om de är inskrivna i kalendern vet jag inte när årets första tävling blir. Jag vet bara en sak, jag vill bli ännu bättre innan jag tävlar. På alla hästar!

När det gäller min egna träning är jag verkligen stolt över hur jag utvecklat min sits, det är faktiskt stor skillnad och jag lägger ett helt annat fokus på det idag.

Jag behöver dock bli ännu bättre på träningen vid sidan av hästryggen men jag fattar inte vart ja ska få tiden ifrån. Jag vet att det handlar om prioriteringar men som en dag som denna när man tränat 7 hästar haft möten och sedan fakturerat. Middagen klar vid 20.30 vem orkar börja med övningarna nu? Jag fixar det inte..

Man skulle kunna säga att jag kan rida sex hästar och lägga en timme på o träna istället, men det kommer ju inte in så mycket pengar på att jag gör situps tyvärr och det är ju en av anledningarna till att det bortprioriteras.

Nya tag och snart blir der ljusare och då orkar man ännu mer!

kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *