10 års challange

Det läggs ut mycket bilder nu på sociala medier, 10års challange då och nu. Inser att det är mycket som ändrats i omvärlden hästvärlden och i livet men att min linje och mitt liv är många saker som är exakt detsamma.

För 10 år sedan red man fortfarande med hatt som att det var den naturligaste saken i världen.

Agria var min sponsor och det var året jag började blogga. Jag hade precis börjat åka till Holland, det blev lite av mitt andra hem och jag lärde känna en av mina bästa vänner som är lika nära mig idag, Johanna Due Boje.

Briman var min stjärna och tog upp mycket av min tid precis som idag.

Jag hade testat vingarna och bott i lägenhet en bit från gården men valde att flytta hem till det hus jag bor i idag.

För 10 år sedan hade jag också precis börjat jobba i Stockholm och det är jag så glad över att jag fortsätter med än idag.

Jag har lärt mig så mycket och det har varit både med och motgångar men jag är så glad över allt jag lärt mig och jag älskar livet med mina hästar.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för 10 års challange

  1. Rebecca skriver:

    Kul med jubileum 😀 Hoppas på 10 till med en av de bästa bloggarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *